Gledajući stručno, što znači zdravo rublje?

Točnije bi bilo reći pravilno rublje, odnosno pravilan odabir rublja. Pravilan odabir rublja doprinosi očuvanju zdravlja i zdravog stila života pojedinca. Kao što pravilan izbor namirnica i hrane i stila života znači pravilnu prehranu i odgovarajuće životne navike, koje su važne za zdravlje. Kada govorimo o rublju, u prethodnom odgovoru su nabrojeni najbitniji elementi koji su važni za pravilan odabir rublja, a to su prvenstveno prirodni materijal, odgovarajuća veličina i kroj.

Zašto su OKTANKE zapravo zdrave gaće?

Nigdje ne stežu zbog načina tkanja posebne vrste pamuka od kojih su napravljene, u svom sastavu nemaju elastin pa ne izazivaju alergije. Ne stežu, a opet sve drže pod kontrolom. Dizajnirane su kao dublji model koji prati baš svaki tip različito građenih muškaraca, nogavice su dovoljno dugačke i optimalno široke pomažući u otklanjanju problema trenja unutarnjeg dijela bedara. Način izrade je također poseban- svi su šavovi nevidljivi i mekani, a opet dovoljno čvrsti kako ne bi pucali prilikom nošenja.

Muško rublje je važna karika u životu svakog muškarca i mnogi o tome ne razmišljaju dok ne nastanu problemi. A oni mogu biti neugodne alergije uslijed nošenja sintetičkih tkanina kao i pretjerano zagrijavanje testisa što uzrokuje određene komplikacije. Uslijed nošenja modela koji su previše uski i ne rastežu se, dolazi do pojačanog pritiska na područje skrotuma i testisa što može izazvati dodatne neugodne manifestacije zagrijavanja, bolnosti čak i poremećaja spermatogeneze. Isto tako neadekvatno rublje može stvoriti problem stezanja područja ispod trbuha (neugodna guma primjerice), šavovi koji nisu dobro obrađeni stvaraju trenje i oštećuju i onako tanku kožu u tom području. Proširimo li sliku, mnogi muškarci trebaju potporu i u različitim postoperativnim fazama čega danas ima dosta. Upoznala sam OKTANKE i moram reći da je ovo proizvod koji odgovara u potpunosti potrebama kvalitetnog rublja i s pravom nose epitet Prvih hrvatskih zdravih gaća.”(dr.spec.o.m.Jasna Krajač)

Galerija